Konfirmantene inntar London

Konfirmantene inntar London

Oppdatert søndag 14.april


Konfirmantene er på tur og det er jo så klart en höydare. 
Det er et hektisk program i storbyen med sightseeing, museumsbesøk, Madame Toussauds, London Eye, fotballkamp, kafèbesøk,  shopping og mye, mye mer. 

Før turen lovte ungdomsarbeideren Kjetil Fineid Millett  at den ville bli både spennende, hektisk og flott, og at de hver kveld vil legge seg med ømme føtter etter travle dager med mye gåing. Og mens konfirmantene var opptatt med , Oxford Streeet og shopping, hadde lederne et annet mål med turen. 

Menighetsbesøk 
– Vi reiser til London med konfirmantene for at de også skal få en erfaring av et menighetsliv i større målestokk enn det de opplever her hjemme. Besøket i Hillsong-menigheten, med rundt 7000 medlemmer, er en stor opplevelse. Menigheten har et sterk fokus på musikk og lovsang som del av gudstjeneste, sier Kjetil Fineid Millett.

Miljøarbeider JoakoimAugestads dagbok.
Torsdag
Torsdag  besøkte vi Natural History Museum, hvor de har en blåhval i full størrelse. Vi var på besøk på Madame Tussauds, Emirates Air Line, som er en «cable-car» som går over Themsen. Dagen avsluttet med Westfield Shoppingsenter, et av de største kjøpesenteret i Europa.

Fredag
I dag har vi besøkt Buckingham Palace, og Big Ben, som dessverre var under oppussing. Videre har vi vært på London Dungeon, som er en 2 timers «reise» gjennom Londons historie, etterfulgt av London Eye. Videre har vi vært innom Oxford Street, som er en enormt lang gate med masse butikker over alt. Middagen og kveldsmaten tas på Leicester Square, som er en stort område med masse spisesteder, 3 kinoer, store butikker og mye spennende som skjer. Konfirmantene koser seg stort, og vi lederne henger på!"

Lørdag
På Lørdag begynte vi dagen med å besøke St. Pauls Cathedral. Konfirmantene gikk langt over 500 trappetrinn for å komme helt til topps, men fikk en fantastisk utsikt over London på toppen. Etter dette tok vi oss en gåtur bort til Tower Bridge hvor vi tok en god lunsj før vi dro på fotballkamp. Mange tusen tilskuere, kjempegod stemning med et sluttresultat på 4-0 til hjemmelaget. Etter dette gikk vi en liten gåtur til Westfield shoppingsenter hvor vi spiste en god middag og fikk shoppet noen timer, før vi dro tilbake til hotellet.

Søndag
I dag startet vi dagen med å gå innom Green Park og Speakers Corner, som er et sted hvor folk kan rope ut sine meninger om alt mulig rart og debattere seg imellom. Etter dette dro vi til Hillsong, som er en gudstjeneste med mange tusen publikum. De har gudstjenester 3 ganger hver søndag, og har fantastisk musikk og lovsangsteam. Etter dette dro vi til Oxford Street hvor vi spise lunsj og fikk shoppet litt, før vi dro videre på et ettermiddagsmøtet på Holy Trinity Brompton. Kvelden avsluttes med en felles middag på Pizza Hut med sammen med de andre menighetene vi er på tur med.

Klikk bildet under for å se flere bilder fra turen.

 

OM GJERPEN MISJONSKIRKE

Gjerpen misjonsmenighet er en fri og selvstendig menighet tilknyttet trossamfunnet Misjonskirke Norge .
Vi ønsker deg varmt velkommen til fellesskapet i kirken.

 

 

SOSIALE MEDIA

KONTAKTINFO

Gjerpen misjonskirke
Luksefjellvegen 451, 3721 Skien
Tlf: 986 42 103

Kontortid:
Tirs. 09.00- 14.00
Tors. 09.00- 10.30


E-post ansatte: Kontaktinfo til ansatte og styret
E-post kontoret: postgmk@gmail.com
 

Kontonummer: 3000.30.65010

© 2019
Publiseres med eRedaktør