Sommerfest

Sommerfest

- med avskjed og velkomst!


Søndag 16. juni hadde Gjerpen Misjonskirke årets SOMMERFEST.
Og fest ble det! Gjerpen Gospelkor sammen med fullt band framførte og fikk fullsatt kirke med på ekte, svingende gospel. Vennekoret, Gjerpen Soul Teens og dansegruppa DJ Crew var også med og toppet laget denne lyse sommerkvelden.


Midt i festen ble oppmerksomheten rettet mot ungdomsarbeiderne våre. Kjetil Fineid Millett ble takket av etter 11 års tjeneste som ungdomsleder i menigheten. Ungdommen hadde laget og fremførte en morsom sang, full av gode poenger . Det er tydelig at Kjetil har satt gode og viktige spor etter seg. Han har ledet ungdomsarbeidet på en glimrende måte, noe som har blitt verdsatt både av unge og voksne. Menighetens leder, Olaf Baasland overrakte gave og blomster til Kjetil, og også Joakim Augestad, som fikk gode ord etter det siste året som miljøarbeider i menigheten.


Vi er glade for at vi fortsatt vil se både Kjetil og Joakim i menigheten også framover, selv om det ikke lenger blir som ansatte.

Når noen slutter, er det godt å ha nye som kan overta. I festen ble vår nye ungdomsarbeider  presentert. Silje Fuglestad Solli (29 år) har takket ja til å ta over stafetten fra høsten, foreløpig i et år i 40 prosent stilling. Silje jobber for tiden med ungdom, som kreativ leder i Drammen Misjonskirke i 60 prosent. Hun har sammen med sin mann, Joakim flyttet til Gjerpen, og vi håper å få mer av hennes arbeidskapasitet i årene som kommer.

Silje Fuglestad Solli.
Bilde: Facebook

Silje er spesielt talentfull på det musikalske området, og en kombinasjon med ungdom og musikk høres lovende ut for vår menighet. Men hun kan mer enn musikk, og vi gleder oss til et spennende og rikt samarbeid fra høsten av.

Se flere bilder fra festen HER

 

OM GJERPEN MISJONSKIRKE

Gjerpen misjonsmenighet er en fri og selvstendig menighet tilknyttet trossamfunnet Misjonskirke Norge .
Vi ønsker deg varmt velkommen til fellesskapet i kirken.

 

 

SOSIALE MEDIA

KONTAKTINFO

Gjerpen misjonskirke
Luksefjellvegen 451, 3721 Skien
Tlf: 986 42 103

Kontortid:
Tirs. 09.00- 14.00
Tors. 09.00- 10.30


E-post ansatte: Kontaktinfo til ansatte og styret
E-post kontoret: postgmk@gmail.com
 

Kontonummer: 3000.30.65010

© 2019
Publiseres med eRedaktør