Velkommen Silje!

19.08.2019
Silje Fuglestad Solli (29), ny ungdomsarbeider i Gjerpen Misjonskirke

Spennende å følge ungdommen!

Ungdomsarbeid og musikk blir viktige arenaer for den nye ungdomsarbeideren i Gjerpen Misjonskirke. Silje like å lede an i sangen og synes det er spennende å jobbe med ungdom. – De er åpne og nysgjerrige, sier hun.

Silje har fått kort vei til jobben på Betel. Sammen med mannen, Joachim, har hun bosatt seg på Lund gård i Holmsveien. Joachim jobber i Skagerak Energi og har sine røtter fra Sneltvedt. Silje har sine røtter i Kragerø. Hun gikk på musikklinja på Skien videregående, og der trakterte hun trompet og sang. Etter hvert har stilen dreiet seg fra Haydn til jazz og mer rytmisk musikk. Hun har også utdanning i sang fra Westerdals i Oslo i populærmusikk, og hun liker å musisere sammen med gode venner.

- Det blir mye musikk i jobbsammenheng også?

- Ja, jeg er ansatt 60 prosent i Drammen misjonsmenighet som kreativ leder. Det betyr å ha ansvar for en del av musikken på gudstjenestene, og jeg har også fått i gang et ungdomsband som øver regelmessig. I tillegg jobber jeg med konfirmantarbeidet Tentro og ungdommene i menighetene.

Velkommen Silje!

 

 

 

 

 

 

 

 

Supermandag

- Nå skal du være 40 prosent i Gjerpen Misjonskirke som ungdomsarbeider. Blir oppgavene de samme her?

- Ting må gå seg til, men nå satser vi mye på Supermandag hvor flere barne- og ungdomsgrupper som bl.a. konfirmantene og Soul Teens møtes til middag og ulike aktiviteter. Vi håper også å få i gang Club 1 med åpen kiosk på mandagene. Silje nevner også noe om å vekke «Hælja» til live igjen, så her kan mye spennende skje. Kanskje kan det bli litt større opplegg noen helger.

- Og det blir musikk og sang?

- Ja, det blir nok trompetmusikk til jul og påske (men ikke bare da! red. anm), men jeg liker å synge og lede lovsangen.

- Dette brenner du mye for?

-  Ja, jeg er opptatt at vi kan dele troen gjennom musikk og sang. Jeg har stor tro på å kunne dele gleden vi opplever når vi synger og spiller sammen.

Ungdomstida er flott

Silje har vært 3 år i Drammen og trives godt sammen med ungdommen.

- Ungdomstida er flott, og det er spennende å følge utviklingen fram til en personlig tro og å finne sitt ståsted. De er åpne og nysgjerrige og tør å være seg sjøl.  Jeg vil gjerne være sammen med dem og lære dem om Jesus og få oppleve hvordan de utfolder seg.

- Når Silje skal slappe av eller gjøre noe helt annet enn jobb og menighet, hva finner hun på da?

- Det er mye å finne på når man bor på en gård, kommer det lattermildt, men det blir mye musikk på fritiden også. Jeg liker å skrive egne låter, gjerne innen jazzsjangeren. Jeg liker å male, lage smykker.

 Vi ønsker Silje hjertelig velkommen!

Kontakt oss

Gjerpen misjonskirke
Luksefjellvegen 451
3721 Skien

986 42 103

postgmk@gmail.com

Kontortid:
Tirs. 09.00- 14.00
Tors. 09.00- 10.30Følg oss på Facebook

 
Powered by Cornerstone