ETTERLYSNING - VIKTIG MELDING!

15.03.2021

Da jeg var pastor på 90-tallet var onsdag klubb-kveld, med enkelte helgeopplegg innimellom.
Dette har variert til forskjellige tider.
Nå har vi samlet en del av aktivitetene for barn og unge annenhver mandag, som Vennekor, konfirmanter, dansegruppe, Soul Teens og andre aktivitetsgrupper.
Planen er nå å åpne Soul Teens også for ungdomsskole-elever, slik at vi har et bredere tilbud til dem.
Etter forskjellige aktiviteter møtes alle til Club 1, med fellesskap, kiosk, andakt og spill.
Så har speideren sine aktiviteter på andre faste dager.

Første fredag i måneden er det Power Station for alle ungdommer fra ungdomsskolealder og oppover.

Vi har vært heldig som menighet å ha ansatt ungdomsarbeider i mange år, som har hatt voksne medarbeidere ved sin side for å dra lasset sammen.
Nå er det Silje Fuglestad Solli som har overtatt stafetten i 50 prosent stilling, og vi er glad for innsatsen Silje legger ned blant ungdommene i menigheten.

Det er imidlertid en utfordring vi står overfor nå, som vi må ta tak i nå, om vi skal se ungdomsarbeidet i menigheten vokse. De som har vært voksenledere i Club 1 i flere år, har nå gått over i andre oppgaver, og Silje står mye alene i dette arbeidet. Det hadde vært godt å ha noen voksenkontakter å støtte seg til. Som pastor er jeg selvsagt med og forsøker å backe så godt jeg kan, men jeg håper vi har noen «der ute» som kunne hatt lyst til å ta en periode i denne delen av menighetens ungdomsarbeid.

Mange er allerede aktive, blant annet i speideren, som også er i behov av flere ledere, men jeg håper med denne utfordringen, om det er noen som kan se det som en oppgave å være støttespillere i Club 1. Det vil si annen hver mandag kl 17.00-19.30 og første fredag i måneden på Power Station. En av delene, eller begge deler.

Det kan være «voksen ungdom» som har vokst litt ut av miljøet. Foreldre eller andre voksne som kan like å «henge» med ungdommene, og også gjerne noen pensjonister som kunne hatt lyst. Lede en aktivitet de brenner for, lage litt ekstra godt på kjøkkenet, eller servere en enkel Grandiosa. Eller rett og slett bare være en voksenkontakt og en hjelpende hånd der det trengs...

Da jeg jobbet med konfirmanter i Skien kirke, var en av mine beste medarbeidere en pensjonert dame, som lagde mat til oss. «Den beste belønningen jeg får», sa hun, «det er når konfirmantene kommer syklende og roper «Hei Mormor!»

Som sagt har vi lederutfordringer i flere avdelinger i menigheten, og denne gang gjelder det Club 1. Jeg håper ikke at vi tenker, at nå som vi har ansatt Silje hviler alt på henne alene, men at vi kan være et team. Kjenner du det napper, så ta kontakt med meg som pastor eller ungdomsarbeider Silje. Jeg har stor tro på ungdomsarbeidet i menigheten i tiden som ligger foran oss, men da må vi sammen ta et tak, og når vi engasjerer oss, får vi også så mye tilbake.

Med ønske om Guds velsignelse og en positiv utfordring til oss alle!

Hilsen
pastor Trygve

Ønsker du samtale eller kontakt med oss ring pastor Torbjørn Glenna 93 84 84 92 for å gjøre en avtale. 

Kontakt oss
Gjerpen misjonskirke
Luksefjellvegen 451
3721 Skien

938 48 492

postgmk@gmail.com

Kontortid:
Tirs. 09.00- 14.00
Tors. 09.00- 10.30



Følg oss på Facebook

 
Powered by Cornerstone