En søndag fylt av vemod, glede og takknemlighet.

12.09.2021
Pastor Trygve Wikstøl ble takket av og ønsket god pensjonstid på gudstjenesten 12.september - med hilsener og ulike innslag. Verdig, fint og rørende.
Tekst: Heidi Lundsett
Bilde/video: Chris Millett

Kreativ, raus og imøtekommende.

Starten på avskjedsgudstjenesten stod hovedpersonen for selv, med fremføring av egenkomponert sang. Så gikk det slag i slag med mimring av Trygves mangfoldige karriere, som evangelist, sanger, rapper, kjendis, komponist, forfatter, pastor, etc, etc.. Trygve har betydd mye for små og store opp igjennom!

Styreleder, Tor Marius Langås, understreket i sin hilsen, på vegne av styret og menigheten, hvor god Trygve har vært å ha ”ved roret” i utfordrende tider i det siste. Hvem hadde vel sett for seg digitale møteplasser for alle aldersgrupper og så mye annerledes menighetsdrift for halvannet år siden… Trygve har, også i den tiden, vært kreativ, raus og imøtekommende.

En søndag fylt av vemod, glede og takknemlighet.

 

Gode ord

Gode ord ville også generalsekretæren i Misjonskirken Norge, Øyvind Haraldseid, komme med – for anledningen på videohilsen. Jon Arne Hoppestad overrakte flott blomsterbukett som en forlengelse av hilsenen fra Misjonskirken sentralt, og kunne også føye seg inn i rekken av ønsket om å uttrykke takknemlighet for tjenesten Trygve har stått i – både årene nå, fra 2018, og også perioden på nittitallet. Mange har funnet veien inn i kirken på grunn av hans ønske om en vidåpen kirkedør.

 

Fra mer lokale forhold var Odd Eriksrød representant for komiteen som i mange år har jobbet for fellesmøtene mellom Gjerpen kirke, bedehusene i området og Gjerpen misjonskirke – og ikke overraskende kom det mange gode ord også derfra.

En søndag fylt av vemod, glede og takknemlighet.

 

 

Rosetoget

Det kanskje mest rørende gjennom gudstjenesten var å se ”rosetoget” som gikk opp til scenen hvor Trygve satt. Hver og en takket fra sin avdeling i kirken – det være seg komiteer, grupper, kor el.l. Ettersom rosebutten vokste i hendene på Trygve, kunne det samtidig skimtes en tåre i øyekroken hans, ikke rart og veldig fint og forståelig. Det var nok flere øyekroker som ikke var helt tørre i salen også.

Etter gudstjenesten ble alle invitert på  kaker og kaffe – og flere godord og hilsener i underetasjen.

Vi takker Trygve fra dypet av våre hjerter for alt og alle han har betydd så mye godt for!

God pensjonstilværelse!

 

Her kan du se hele avskjedsgudstjenesten:

Ønsker du samtale eller kontakt med oss ring pastor Torbjørn Glenna 93 84 84 92 for å gjøre en avtale. 

Kontakt oss
Gjerpen misjonskirke
Luksefjellvegen 451
3721 Skien

938 48 492

postgmk@gmail.com

Kontortid:
Tirs. 09.00- 14.00
Tors. 09.00- 10.30Følg oss på Facebook

 
Powered by Cornerstone