For ei helg!

21.03.2023
I helga hadde vi besøk av Viggo Klausen. Det ble ei flott helg for både store og små.

For ei helg! 

I helga hadde vi besøk av Viggo Klausen. Det ble ei flott for både store og små.

Fredag var andre runde med den nye Tweens-klubben i år. 30 barn på mellomtrinnet dukket opp og det ble aktiviteter, konkurranser, spill, kiosk og lek. William Thorsen ble intervjuet av pastor Torbjørn om det å være ungdom og kristen. God stemning, sier kildene. 

Lørdag var Viggo ankommet Gjerpen og 60 barn inntok misjonskirka klare for Moro-lørdag. Speideren, Barnekirka, Vennekoretsto som arrangær. Viggo leverte både show og formidling. En halvtime om sykepleier og misjonær Annie Skau Berntsen ble levendegjort med både bilder og film sammen med Viggos gode fortellerevner. Det var yrende liv før og etterpå med hoppeslott, fjernstyrte biler, innebandy m.m. 

Lørdag kveld var det ny Mannskveld hvor rundt 20 menn var samlet, Viggo delte om "Å sette spor som fedre" akkompagnert av flere sanger. Pastoren ledet kvelden. David Arguello Valencia stod for maten. Det ble også fremført dikt av Enok Gjermundsen.

Søndag kl. 11 var Vennekoret og Viggo på plass på gudstjenesten. Viggos tale om treenigheten ble en sterk opplevelse  for mange. Takk for besøket, Viggo. Du gir oss alltid noe å ta med i både menighet, familie og hverdagen. 

Kollekten søndag gikk til «Velkommen hjem». Viggo ønsker å skape et fint og avslappet møtepunkt mellom lokale kristne i bygder og byer i Norge og familier som ikke tenker så mye på Jesus ved å sette opp møtetelt og tilby kreative familieforestillinger med et kristent innhold. Ønsker du å gi et bidrag til dette kan du fortsatt gi en gave på Vipps-nummer 79589. Bruk kategorien Kollekt. 

 

Ønsker du samtale eller kontakt med oss ring pastor Torbjørn Glenna 93 84 84 92 for å gjøre en avtale. 

Kontakt oss
Gjerpen misjonskirke
Luksefjellvegen 451
3721 Skien

938 48 492

postgmk@gmail.com

Kontortid:
Tirs. 09.00- 14.00
Tors. 09.00- 10.30



Følg oss på Facebook

 
Powered by Cornerstone